Wimpers | Wenkbrauwen | Waxen

Je wimpers en wenkbrauwen zorgen voor uitdrukking in je gezicht. Zonder zou het maar een kale bedoening zijn. Soms wil je de boel wel eens opfleuren, in bedwang krijgen of wat pittiger maken. Maak dan een afspraak voor een wimper en/of wenkbrauw behandeling. Liever heel lang genieten van het resultaat? Denk dat eens aan permanente make up! Informatie daarover vind je aan het einde van deze pagina.

Epileren wenkbrauwen € 12

Waxen wenkbrauwen € 12

Verven wimpers € 13

Verven wenkbrauwen €  10

Verven wimpers en wenkbrauwen € 19

Waxen bovenlip of kin € 10

Waxen bovenlip en kin € 15

Waxen bovenlip, kin en wangen € 20Henna Brows

€ 24


Henna Brow Treatment (incl. waxen wenkbrauwen)

Lash Lift (incl. verven wimpers)

€ 35

€ 45Permanente Make Up (PMU)

Voortaan wakker worden met keurig gevormde en gekleurde wenkbrauwen? Dat kan! Bij ons ben je aan het juiste adres voor wenkbrauwen gezet met permanente make up (PMU). Wij maken gebruik van de powder, hairstroke en/of schaduw techniek. De permanente make up op de wenkbrauwen blijft zeker 2 jaar mooi! De wenkbrauwen gezet met permanente make up zijn ook heel geschikt voor mensen met weinig tot geen wenkbrauwen.

 

Nooit mee een toestand met het zetten van een eyeliner? Kies dan voor een permanente eyeliner. Met een prachtig en subtiel lijntje boven je wimperrand heb jij altijd een intense oogopslag.

 

LET OP! Wij adviseren je om voorafgaand aan de behandeling Emla creme te bestellen bij de huisarts. Emla creme is een verdovende creme die we op de huid aanbrengen vóór het pigmenteren. Deze creme zorgt ervoor dat we nagenoeg pijnloos kunnen behandelen. Vraag bij voorkeur naar Emla creme met de hoogste dosering werkzame stof. Wij adviseren je om voorafgaand aan de behandeling de voorzorgsrichtlijnen door te lezen.


Permanente Wenkbrauwen

€ 295


Permanente Eyeliner boven

€ 149