Beauty Experience

Wil jij iets leuks doen met vriendinnen en tegelijk iets leren over hoe jij jezelf een beetje mooier kunt maken? Dan is de Beauty Experience op jouw lijf geschreven.

 

Wat is het?

De Beauty Experience is een workshop van ca. 1,5 uur, waarin jij leert hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen of hoe je de perfecte make up aanbrengt. Er zijn verschillende Beauty Experiences te boeken. Je kunt dus zelf kiezen wat het beste bij je past.

 

Beauty Experience Skin Basic

Tijdens de Beauty Experience Skin Basic leren we je alles over de basis in huidverzorging. We analyseren je huid en gaan daarna aan de slag met een volledige huidroutine zoals je dat thuis ook zou doen. We leren je hoe je huid werkt, waarom je bepaalde producten gebruikt en hoe je ze gebruikt. 

 

Beauty Experience Skin Advanced

Tijdens de Beauty Experience Skin Advanced gaan we de diepte in. We slaan voorzichtig het pad richting huidverbetering in. We gaan aan de slag met wat pittigere peelings, maskers en serums. Uiteraard leggen we je haarfijn uit waarom je welke producten gebruikt en wat ze met je huid doen. 

 

Beauty Experience Mineral Make Up

Glam up your life! Tijdens de Beauty Experience Mineral Make Up leren we je hoe je de perfecte make up aanbrengt. Uiteraard gebruiken we daarbij de minerale make up van Mineralogie.

 

Wat zijn de kosten?

Een Beauty Experience kost € 25. Tijdens je Beauty Experience krijg je een waardebon met een tegoed van € 25 euro. Deze waardebon is 2 maanden geldig en kun je gebruiken om de producten aan te schaffen die speciaal voor jou geadviseerd zijn tijdens de Beauty Experience.

 

Foto's
Bekijk hier de foto's van het lanceringsevent van de Skin Bar en de Beauty Experiences.

 

Hoe kan ik de Beauty Experience boeken?

De Beauty Experience is te boeken als groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Graag kijken we samen met jouw groep naar een geschikt moment. Dit kan ook gerust in het weekend of op een avond. Bel ons gerust op 0507852615 of mail naar info@treatmentcompany.nl om een datum te plannen voor jullie Beauty Experience.