Lily Flame, natuurlijke kaarsen in heerlijke geuren

 

Lily-Flame is merk geurkaarsen gefabriceerd in het landelijke gelegen Somerset in Engeland. Hier werkt een klein team van ongeveer 20 ambachtelijke kaarsenmakers aan de heerlijkste geurende kaarsen van het land.

 

In 1994 startte Jo Nicholls met het maken van kaarsen in haar eigen keuken. Gewapend met de kaarsen en een oude camper genaamd ‘Martha’, reden Jo en haar business partner Luc door heel het Verenging Koninkrijk  om de handgemaakte kaarsen te verkopen.

Na acht jaar op markten te hebben gestaan, nachten in de camper hebben doorgebracht en dagen die om 5 uur ’s ochtends startten hebben ze een echt thuis gevonden voor Lily-Flame in het landelijke Somerset.

 

Waarom Lily Flame?

De natuurlijk geurkaarsen van Lily Flame zitten in ontzettend leuke en handige blikjes, zien er mooi uit maar ruiken bovenal heerlij! Het merk is dan ook continu bezig met het samenstellen van de juiste combinatie van natuurlijke geuren. Met de onderscheidende geuren, lange branduren en leuke namen zorgt Lily-Flame voor een lach in je huis.

 

 

De Lily Flame geurkaarsen  bevatten de beste ingrediënten,  de prachtigste geuren en mooiste verpakkingen, maar het belangrijkste ingrediënt is liefde.  De deurkaarsen van Lily Flame zijn gemaakt van  100% natuurlijke soja was en gegeurd met etherische oliën, naast de heerlijke geur zijn ze dus ook nog eens beter voor je gezondheid! Zelfs mensen die normaal hoofdpijn krijgen van geurkaarsen zijn in de zevende hemel met de natuurlijke deurkaarsen van Lily Flame.

 

Alle geuren van Lily-Flame hebben iets lekkers, het is dan ook moeilijk om onze eigen favoriete geur aan te wijzen. Een absolute bestseller is de Lily-Flame Blush!, een heerlijke zacht zoete geur, die op een mooie lenteavond je hart sneller doet kloppen. Een andere favoriet is de Fairy Dust kaars van Lily-Flame, ook een zacht zoete geur maar op een poederachtige manier. Ons advies is om je gewoon eens te laten betoveren door deze kaars.