LavieSage, een mooie huid van binnenuit

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Waarom LavieSage?

De missie van LavieSage is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. Ze distribueren hun voedingssupplementen via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

 

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen de voedingssupplementen van LavieSage ervoor dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruikers beter in zijn vel zit. Die eigenschappen vind je terug in alle voedingssupplementen van LavieSage.

 

De voedingssupplementen van LavieSage zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke kennis en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren ze originele voedingssupplementen die die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

 

De natuur als basis

LavieSage hanteert strenge eisen voor haar producten, daarbij vormt de natuur het uitgangspunt. Daarom zorgen ze bij LavieSage dat de natuur met respect wordt behandeld en maken ze gebruik van natuurlijke, duurzame ingrediënten.

De waarden van LavieSage

  •  De producten van LavieSage worden met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk is aangetoond.
  • Alle Laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.
  • Om de CO2 voetafdruk te minimaliseren, worden al producten in Europa geproduceerd.
  • Laviesage streeft ernaar om uitsluitend van materialen gebruik te maken die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. Ze maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat  in hun tassen en verpakkingen gebruik wordt, komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. Ze gebruiken geen pvc in onze verpakkingsmaterialen.
  • Laviesage participeert in de stichting Trees for All die ten doel heeft om wereldwijd bos te herstellen middels het aanplanten en beschermen van bomen. Er zijn door Trees for All al meer dan 4.500.000 bomen en struiken geplant.
  • LavieSage hanteert morele en ethische waarden ten aanzien van arbeid. Ze verwachten van hun leveranciers dat ze de werknemers met respect en waardigheid behandelen en geen dwang- of kinderarbeid toestaan.