Over ons

Ben jij niet tevreden over je huid? Of juist wel en wil je je huid een leven lang mooi houden? Dan ben je bij ons aan het beste adres. Samen werken we aan jouw mooiste huid ooit! 

 

Hoe gaan we te werk?

Onze aanpak is alomvattend. Wij kijken naar jou als persoon, je leefstijl, je voeding en je huidwensen. Door die informatie te combineren met een professionele huidscan kunnen we een doelgericht en persoonlijk huidplan voor je maken. Per behandeling kijken we wat jouw huid op dat moment nodig heeft om optimaal te presteren. Een mooie huid is topsport!

 

Ben jij klaar voor het echte werk?

Ons advies gaat veel verder dan je misschien gewend bent. Alleen een crèmepje smeren is (in de meeste gevallen) niet voldoende. Er zijn een heleboel factoren van invloed op hoe jouw huid er uitziet. In een uitgebreide advieskaart geven wij jou eerlijk en onderbouwd advies over welke stappen je kunt nemen om jouw leefstijl, voeding en product gebruikt te verbeteren, zodat jij de huid krijgt die jij graag wilt.

 

Alleen het beste is goed genoeg!

Om jou het best mogelijke advies te geven, vinden wij educatie en innovatie heel belangrijk. Wij zijn continue op zoek naar de beste behandelmethoden en werken alleen met kwalitatief hoogstaande producten. Zo zijn wij verzekerd van de beste resultaten voor jouw huid.