Zonbescherming · 23. mei 2019
We worden ons er steeds bewuster van, dat de zon schadelijker is voor onze huid dan we dachten. Daarom leg ik je er graag iets over uit. Allereerst is het handig om te weten, dat er 3 soorten UV-straling zijn: UVA-straling, UVB-straling en UVC-straling. UV-straling heeft een bepaalde golflengte. De golflengte bepaald hoe gemakkelijk de UV-straling ons bereikt...

Reinigen · 08. april 2019
Er zijn nog heel wat mensen die hun huid alleen met water reinigen en denken dat dat voldoende is. Natuurlijk lijkt je huid wel schoon maar dat is ze niet echt. Je kunt het vergelijken met een koekenpan waarin je net een eitje hebt gebakken. Als je die pan afspoelt onder warm water, verdwijnt...

Huid tips · 09. maart 2019
Als je wel eens bij een schoonheidsspecialist bent geweest, dan heb je ongetwijfeld een keer het advies gehad om je huid eens in de 4 tot 6 weken opnieuw te laten behandelen. Maar waarom is dat nu eigenlijk?

Cosmetica · 14. februari 2019
De populariteit van minerale make up groeit nog steeds! Ieder groot cosmetica merk heeft wel een minerale variant in het assortiment. Maar wat is minerale make up eigenlijk? Wat is het verschil tussen 'gewone' en minerale make up? En, de belangrijkste vraag: Waarom zou ik minerale make up gebruiken?

Huid tips · 03. januari 2019
Goed nieuws, van goede voornemens word je mooier! Het is al jaren een ding, het nieuwe jaar luiden we in vol goede voornemens. Veel mensen zien het nieuwe jaar als een frisse start en willen het dit jaar helemaal anders doen. Heel goed want dit alles draagt bij aan een gezonder en vitaler leven. Maar wist je dat je van al die goede voornemens ook een stuk mooier wordt?