Wimpers en Wenkbrauwen

Je wimpers en wenkbrauwen zorgen voor uitdrukking in je gezicht. Zonder zou het maar een kale bedoening zijn. Soms wil je de boel wel eens opfleuren, in bedwang krijgen of wat pittiger maken. Maak dan een afspraak voor een wimper en/of wenkbrauw behandeling.

Epileren wenkbrauwen € 12

Waxen wenkbrauwen € 12

Verven wimpers € 13

Verven wenkbrauwen €  10

Verven wimpers en wenkbrauwen € 19

Waxen bovenlip of kin € 10

Waxen bovenlip en kin € 15

Waxen bovenlip, kin en wangen € 20


Henna Brows € 24


Henna Brows zorgen voor prachtige wenkbrauwen die we kleuren met een speciale henna substantie. Door de henna kleurt je huid onder je wenkbrauwen ook mee zodat je een hele intense en volle wenkbrauw krijgt. Perfect als je van jezelf niet zulke volle wenkbrauwen hebt of zelfs onregelmatigheden of gaten in je wenkbrauwen.

Lash Lifting Treatment (inclusief verven)

€ 38 | € 45


Tijdens de Lash Lifting Treatment krullen en verven we je wimpers. Je wimpers staan prachtig gekruld omhoog en zijn diepzwart gekleurd. Zo hoef je in principe 4-8 weken niets meer aan je wimpers te doen. Wil je nog wel mascara dragen? Dat kan! Dit zorgt wel echt voor een fantastisch glamour effect!

Permanente Make Up

vanaf € 149


Bij ons kun je ook terecht voor permanente make up. Je kunt kiezen voor een eyeliner en/of  permanente wenkbrauwen. Voor de wenkbrauwen maken we gebruik van zowel de schaduw, powder als de hairstroke techniek. Voor meer informatie klik hier.