Voetbehandelingen

Voeten zijn belangrijker dan je misschien denkt! Ze dragen je de hele dag en zijn het waard om goed verzorgd te worden. En af en toe een gezellig kleurtje op je teennagels kan je hele dag opfleuren! Heb je last van overmatig eelt, kloofjes of likdoorns? Heel vervelend, we halen ze graag voor je weg. Ons advies: kom eens in de 6 tot 8 weken langs en laat ons je voeten in de beste conditie ooit brengen! En daarbij hoort ook het advies om ze dadelijk thuis lekker in te smeren met een crème die past bij jouw voeten.

Pedicure Treatment Basis

€ 37


Een basisbehandeling voor je voeten is een absolute must! Wij knippen en vijlen je nagels, maken je nagelriemen netjes, verwijderen overmatig eelt, scrubben je voeten en brengen een verzorgende crème aan.

Voetmassage (alleen icm een Pedicure Treatment Basis

€ 10


Breid je Pedicure Treatment uit met een heerlijk ontspannen voetmassage.

GelColor als supplement

€ 12


Wil jij, naast je pedicure, ook nog een mooi kleurtje op je teennagels? Boek dan een GelColor als supplement. Wij lakken tot in perfectie en kunnen bijna garanderen dat je 6 tot 8 weken plezier hebt van je GelColor.

GelColor Treatment Voeten

€ 39


Maken we jou blij met nette gekleurde teennagels zonder dat je voeten verder verzorgd hoeven worden? Kies dan voor de GelColor Treatment Voeten. Tijdens deze behandeling knippen en vijlen we je nagels, maken we de nagelriemen netjes, en lakken we tot in perfectie met de GelColor van OPI. Daarna verzorgen we je voeten en geven graag advies voor de beste voetverzorging voor thuis. We geven je een garantie van 2 weken op de lak maar onze ervaring is dat je er wel tot 8 weken plezier van kunt hebben!