Lichaamsbehandelingen

Onder lichaamsbehandelingen vallen bij ons zowel de ontspannende massages als de, iets minder ontspannen, waxbehandelingen. 

 

Massages

Neem plaats op een van onze comfortabele behandelstoelen en droom weg tijdens een van onze heerlijke massages. In overleg met je specialist kun je aangeven bij wat voor type massage je op dat moment het meeste baat hebt.

 

Waxen

Toch liever aan de slag met het hoognodige? Laat dan je benen, bikinilijn, oksels of rug waxen. Wij gebruiken hiervoor de mildste waxen die op dit moment op de markt zijn en waxen jou met de grootst mogelijke zorg. Een waxbehandeling kun je het beste iedereen 4-6 weken herhalen waardoor je er voor zorgt dat je haren op termijn steeds minder en zachter terugkomen. 

Rugmassage

€ 30


Een heerlijk ontspannen massage of een stevige massage? Dat heb jij zelf in de hand! Overleg met je specialist en droom weg tijdens deze heerlijke rugmassage van 25 minuten.

Rug- en been massage

€ 60


Een uitgebreide massage van je rug en de achterkant van je benen. Overleg met jouw specialist of je meer baat hebt bij een ontspannen massage of een stevige massage. Droom weg tijdens deze heerlijk massage van 55 minuten.

Waxen lichaam

  • Waxen onderbenen € 27
  • Waxen hele benen € 39
  • Waxen oksels € 17
  • Waxen bikinilijn € 17
  • Waxen rug € 35