Huidverbeterende behandelingen

Wil jij weer een stralende jeugdige huid? Als jij last hebt van fijne lijntjes, rimpels, een grauwe huid, pigmentvlekken en een verslapte huid, dan is het tijd voor huidverbeterende behandelingen!

 

Onze huidverbeterende behandelingen zijn gericht op de verjonging van je huid. Dankzij speciale apparaten, peelings en massagetechnieken laten we je stralend en met een gladde huid ouder worden. Voor een optimaal resultaat adviseren we altijd om je huid thuis goed te verzorgen met een speciaal voor jouw huid samengesteld productenpakket van Dermalogica of Absolution. Daarnaast zijn de supplementen van LavieSage essentieel om je lichaam van binnenuit te ondersteunen tijdens het verjongen van je huid.

 

Huidverbeterende behandelingen kun je los boeken maar werken het beste in setjes van 3. Wanneer je een kuurtje van 3 behandelingen kort op elkaar boekt dan krijg je van ons 10% korting op de gehele kuur.

 

Maak een afspraak, kruip in onze stoel en zeg maar dag tegen, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, grauwheid en een verslapte huid!

Pro Power Peel

€ 49


Tijdens de Pro Power Peel wordt er een dun laagje huid verwijderd. Deze huid bestaat voornamelijk uit dode huidcellen. Hierdoor kan je huid weer optimaal producten opnemen, vocht vasthouden en raakt het beter in conditie. Je huid wordt egaler, fijne lijntjes en rimpels verminderen en pigmentvlekjes worden lichter.  We stellen de Pro Power Peel specifiek voor jouw huid samen zodat we heel gericht fijne droogtelijntjes, rimpeltjes, dehydratie, pigmentvlekken of acne kunnen aanpakken.

Bindweefselmassage Treatment

€ 39


Een bindweefselmassage richt zich op het onderhuidse bindweefsel. Door daar een stevige massage toe te passen verbeterd de celstofwisseling, wordt er opnieuw collageen en elastine aangemaakt en is je huid beter doorbloedt. Je huid zal steviger worden, fijne lijntjes en rimpels verminderen en hangwangetjes hebben hun langste tijd gehad.

MicroSkinPolish

€ 75


Tijdens deze behandeling voeren we onder andere een microdermabrasie behandeling uit. Tijdens het uitvoeren van de microdermabrasie worden er kleine aluminium kristallen op de huid geblazen en gelijktijdig afgezogen. Op deze manier zandstraal je de huid als het ware. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd. Vervolgens werken we een masker in met een speciale laser die de celstofwisseling in je huid bevordert. Dit zorgt ervoor dat je cellen gemakkelijker hun afvalstoffen kwijt kunnen en voedingsstoffen beter kunnen opnemen. Als laatste masseren we met een speciaal apparaat de verzorgende producten in de huid.

MicroNeedling Treatment

€ 85


Tijdens de MicroNeedling Treatment maken we allemaal kleine gaatjes in de huid. Je lichaam herkent dit als wondjes en gaat keihard aan het werk om je huid op die plek te vernieuwen en verjongen. Ideaal wanneer je last hebt van fijne lijntjes, rimpel, (acne-) littekens, pigmentvlekken en een verslapte huid. Je huid verbetert zienderogen en straalt als nooit te voren. De MicroNeedling Treatment is de meest intensieve maar ook de meest effectieve behandeling die we uitvoeren.

Couperose verwijderen

€ 35


Kleine, fijne bloedvaatjes die zichtbaar in je gezicht aanwezig zijn wordt ook wel couperose genoemd. Vaak zorgt dit voor een minder egaal aangezicht en rode, vurige wangen. Wij kunnen deze couperose verwijderen met een speciaal apparaat die de vaatjes aan elkaar doet plakken door het aan te rakken met een verwarmd naaldje. Doordat er door het vaatjes geen bloed meer stroomt zal je lichaam dit vaatje zien als overbodig en vervolgens verwijderen.

Pigmentvlekken verwijderen

€ 35


Heb jij last van donkere, soms iets verdikte pigmentvlekken? Wij kunnen deze voor je verwijderen dankzij een speciale techniek. Hierbij verbranden we heel voorzichtig de opperhuid zodat de donkere verkleuring na een aantal dagen van je huid af valt.

Steelwratjes verwijderen

€ 35


Steelwratjes zijn niet schadelijk maar gewoon niet erg fraai om te zien. De meeste mensen hebben ze in de hals of bij de oksel. Maar soms zitten ze ook in je gezicht. Wij helpen je daar graag vanaf. Met een speciale techniek branden wij de steelwratjes voorzichtig in totdat je huid mooi egaal en vlak is.

Bloedblaasjes verwijderen

€ 35


Ken je dat, die kleine rode puntjes in je huid? Dat zijn bloedblaasjes. Je kunt ze overal op je lichaam hebben en ze zijn vaak niet zo mooi. Deze bloedblaasje verwijderen we met alle plezier voor je. Met een speciaal apparaat branden we voorzichtig het vaatje, die voor het bloedblaasjes zorgt, dicht en je huid is na een paar dagen weer mooi egaal.