Huidverbeterende behandelingen

Wil jij weer een stralende jeugdige huid? Of ben je helemaal klaar met die puistjes? Als jij last hebt van acne, fijne lijntjes, rimpels, een grauwe huid, pigmentvlekken en een verslapte huid, dan is het tijd voor huidverbeterende behandelingen! Onze huidverbeterende behandelingen zijn gericht op de verjonging en egalisatie van je huid. Dankzij speciale apparaten, peelings en massagetechnieken zorgen we voor jouw mooiste huid ooit!

 

Jij verdient de best mogelijke behandeling! Daarom start iedere behandeling met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij geef jij aan wat jouw huidwensen zijn, maken we foto's van jouw huid en krijg je eerlijk en doelgericht advies over hoe we jouw huidwensen kunnen laten uitkomen. Op die manier ontstaat een persoonlijk en op maat gemaakt plan speciaal voor jou.

 

Omdat wij prijs/kwaliteit heel belangrijk vinden. Kun je bij ons kiezen door wie je behandelt wilt worden, een HuidSpecialist of HuidExpert. Al onze specialisten zijn door en door getraind. Het verschil zit hem met name in de ervaring. Per behandeling zie je 2 prijzen staan, maak je keuze uit een HuidSpecialist of een HuidExpert.

 

Zeg maar dag tegen een onzuivere huid, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, grauwheid en een verslapte huid!

Pro Power Peel

€ 49 | € 55


Tijdens de Pro Power Peel wordt er een dun laagje huid verwijderd. Deze huid bestaat voornamelijk uit dode huidcellen. Hierdoor kan je huid weer optimaal producten opnemen, vocht vasthouden, vernieuwd het zich en raakt het beter in conditie. Je huid wordt egaler, fijne lijntjes en rimpels verminderen en pigmentvlekjes worden lichter.  We stellen de Pro Power Peel specifiek voor jouw huid samen zodat we heel gericht fijne droogtelijntjes, rimpeltjes, dehydratie, pigmentvlekken of acne kunnen aanpakken. Lees voor het maken van de afspraak de voorzorgsrichtlijnen goed door!


Bindweefselmassage

€ 39 | € 44


Een bindweefselmassage richt zich op het onderhuidse bindweefsel. Door daar een stevige massage toe te passen verbetert de celstofwisseling, wordt er opnieuw collageen en elastine aangemaakt en is je huid beter doorbloedt. Je huid zal steviger worden, fijne lijntjes en rimpels verminderen en hangwangetjes hebben hun langste tijd gehad. Lees voor het maken van de afspraak de voorzorgsrichtlijnen goed door!


MicroSkinPolish

€ 69 | € 75


Tijdens deze behandeling voeren we onder andere een microdermabrasie behandeling uit. Tijdens het uitvoeren van de microdermabrasie worden er kleine aluminium kristallen op de huid geblazen en gelijktijdig afgezogen. Op deze manier zandstraal je de huid als het ware. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd. Vervolgens werken we een masker in met een speciale laser die de celstofwisseling in je huid bevordert. Dit zorgt ervoor dat je cellen gemakkelijker hun afvalstoffen kwijt kunnen en voedingsstoffen beter kunnen opnemen. Als laatste masseren we met een speciaal apparaat de verzorgende producten in de huid. Lees voor het maken van de afspraak de voorzorgsrichtlijnen goed door!


MicroNeedling Treatment

€ 85


Tijdens de MicroNeedling Treatment maken we allemaal kleine gaatjes in de huid. Je lichaam herkent dit als wondjes en gaat keihard aan het werk om je huid op die plek te repareren. Hierdoor vernieuwt en verjongt het zich. Ideaal wanneer je last hebt van fijne lijntjes, rimpels, (acne-) littekens, pigmentvlekken en een verslapte huid. Je huid verbetert zienderogen en straalt als nooit te voren. De MicroNeedling Treatment is de meest intensieve maar ook de meest effectieve behandeling die we uitvoeren. Lees voor het maken van de afspraak de voorzorgsrichtlijnen goed door!

Deze behandeling wordt alleen uitgevoerd door een HuidExpert


Couperose verwijderen

€ 35


Kleine, fijne bloedvaatjes die zichtbaar in je gezicht aanwezig zijn wordt ook wel couperose genoemd. Vaak zorgt dit voor een minder egaal aangezicht en rode, vurige wangen. Wij kunnen deze couperose verwijderen met een speciaal apparaat die de vaatjes aan elkaar doet plakken doormiddel van coagulatie. Doordat er door het vaatjes geen bloed meer stroomt zal je lichaam dit vaatje zien als overbodig en vervolgens verwijderen. Lees voor het maken van de afspraak de voorzorgsrichtlijnen goed door!


Pigmentvlekken verwijderen

€ 35


Heb jij last van donkere, soms iets verdikte pigmentvlekken? Wij kunnen deze voor je verwijderen dankzij een speciale techniek. Hierbij verbranden we heel voorzichtig de opperhuid zodat de donkere verkleuring na een aantal dagen van je huid af valt.


Steelwratjes verwijderen

€ 35


Steelwratjes zijn niet schadelijk maar gewoon niet erg fraai om te zien. De meeste mensen hebben ze in de hals of bij de oksel. Maar soms zitten ze ook in je gezicht. Wij helpen je daar graag vanaf. Met een speciale techniek branden wij de steelwratjes voorzichtig in totdat je huid mooi egaal en vlak is.


Bloedblaasjes verwijderen

€ 35


Ken je dat, die kleine rode puntjes in je huid? Dat zijn bloedblaasjes. Je kunt ze overal op je lichaam hebben en ze zijn vaak niet zo mooi. Deze bloedblaasje verwijderen we met alle plezier voor je. Met een speciaal apparaat branden we voorzichtig het vaatje, die voor het bloedblaasjes zorgt, dicht en je huid is na een paar dagen weer mooi egaal.