Hand behandelingen

Mooi verzorgde handen zijn een visitekaartje. Wij manicuren en verzorgen ze waarna we ze super strak lakken met een lak die minstens 2 weken blijft zitten. En als kers op de taart geven we je garantie op je lak. Wanneer die binnen 2 weken beschadigd (door jezelf of dat er spontaan een hoekje afspringt), mag je een afspraak maken om het kosteloos te laten repareren. Service van de zaak!

 

Omdat wij prijs/kwaliteit heel belangrijk vinden. Kun je bij ons kiezen door wie je behandelt wilt worden, een Trainee of Specialist. Al onze specialisten zijn door en door getraind. Het verschil zit hem met name in de ervaring. Per behandeling zie je 2 prijzen staan, maak je keuze uit een behandeling door een Trainee of Specialist.

Manicure Treatment

€ 25


Wij vijlen je nagels, maken de nagelriemen netjes, scrubben je handen, brengen een nagelverharder aan en verzorgen je handen. Ook geven we je graag advies om je handen thuis ook in optimale conditie te houden.


Gelcolor Treatment Handen

€ 33


Onze meest geboekte behandeling! Tijdens de GelColor Treatment vijlen we je nagels, maken we de nagelriemen netjes en bereiden we je nagels voor op de GelColor. We brengen de GelColor aan met de grootste zorg en precisie en sluiten de behandeling af met een heerlijke verzorging voor je handen. Let op! Wij geven 2 weken garantie op de GelColor. Brokkelt er een hoekje af of laat er onverhoopt toch iets los? Aarzel niet om ons te bellen voor een kosteloze reparatie.


GelColor Treatment Handen (inclusief verwijderen oude GelColor)

€ 39


Ben jij toe aan een nieuwe kleur maar zit de oude er nog op? Geen probleem! Wij verwijderen het graag voor je, voorafgaand aan je nieuwe GelColor Treatment. 


GelColor verwijderen

€ 19


Is het de hoogste tijd om je GelColor te verwijderen en heb je geen zin in een nieuwe kleur? Geen nood! Wij verwijderen je oude GelColor voorzichtig en op de juiste manier. Vervolgens voeren we een korte herstellende behandeling uit zodat jij met nette handen weer de deur uit gaat.