Handbehandelingen

Mooi verzorgde handen zijn een visitekaartje. Wij manicuren en verzorgen ze waarna we ze super strak lakken met een lak die minstens 2 weken blijft zitten. En als kers op de taart geven we je garantie op je lak. Wanneer die binnen 2 weken beschadigd (door jezelf of dat er spontaan een hoekje afspringt), mag je een afspraak maken om het kosteloos te laten repareren. Service van de zaak!

Manicure Treatment Basis

€ 27


Wij vijlen je nagels, maken de nagelriemen netjes, scrubben je handen, brengen een nagelverharder aan en verzorgen je handen. Ook geven we je graag advies om je handen thuis ook in optimale conditie te houden.

Gelcolor Treatment Handen

€ 39


Onze meest geboekte behandeling! Tijdens de GelColor Treatment vijlen we je nagels, maken we de nagelriemen netjes en bereiden we je nagels voor op de GelColor. We brengen de GelColor aan met de grootste zorg en precisie en sluiten de behandeling af met een heerlijke verzorging voor je handen. Let op! Wij geven 2 weken garantie op de GelColor. Brokkelt er een hoekje af of laat er onverhoopt toch iets los? Aarzel niet om ons te bellen voor een kosteloze reparatie.

GelColor verwijderen icm met een nieuwe GelColor Treatment

€ 7


Ben jij toe aan een nieuwe kleur maar zit de oude er nog op? Geen probleem! Wij verwijderen het graag voor je, voorafgaand aan je nieuwe GelColor Treatment. Helaas neemt dit best wat tijd in beslag, daarom vragen we er wel een kleine vergoeding voor.

GelColor verwijderen

€ 19


Is het de hoogste tijd om je GelColor te verwijderen en heb je geen zin in een nieuwe kleur? Geen nood! Wij verwijderen je oude GelColor voorzichtig en op de juiste manier. Vervolgens voeren we een korte herstellende behandeling uit zodat jij met nette handen weer de deur uit gaat.