Gezichtsbehandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan die gericht zijn om jouw huid in de beste en gezondste conditie ooit te brengen. Terwijl jouw huid onder handen genomen wordt kun jij, onder het genot van een rustgevend muziekje, heerlijk ontspannen in onze royale en luxe behandelstoelen. 

Tijdens de gezichtsbehandelingen maken we gebruik van de producten van Dermalogica of Absolution. 2 topmerken op het gebied van professionele huidverzorging. Al onze behandelingen zijn afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Observ huidanalyse

Kosteloos


Een huidanalyse met onze speciaal ontwikkelde camera, de Observ. De Observ kan dieper in de huid kijken en kan doormiddel van verschillende lichtmodi onderhuidse aandoening aan het licht brengen. Op die manier kan preventief huidveroudering worden tegengegaan.

Mini Treatment

€ 25


Tijdens deze behandeling richten we onze aandacht op een specifieke zone in je gezicht. Wil je je huid een flinke oppepper geven, heb je last van vermoeide ogen of droge en schrale lippen? Geef het bij ons aan en wij brengen het weer in topconditie! Deze behandeling voeren we uit met de producten van Dermalogica of Absolution.

Teenage Treatment

€ 35


Een behandeling speciaal voor de jonge tienerhuid. Wij reinigen, verwijderen dode huidcellen, brengen een masker aan en verzorgen de huid. Tijdens en na de behandeling wordt uitgebreid advies gegeven over hoe je je huid het beste thuis kunt verzorgen. Deze behandeling is te boeken voor tieners tot en met 19 jaar.

Short Treatment (inclusief epileren of waxen)

€ 50


Tijdens de Short Treatment brengen we je huid in opperbeste conditie met behulp van de producten van Dermalogia. We reinigen je huid, verwijderen dode huidcellen, halen onzuiverheden weg, waxen of epileren je wenkbrauwen en leggen je in een masker. Tijdens het masker krijg je een korten schouder-, nek-, en decolleté massage. Na afloop van de behandeling geven we je uitgebreid advies over hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen.

Skin Treatment (inclusief epileren of waxen)

€ 65


Tijdens de Skin Treatment brengen we je huid in opperbeste conditie met behulp van de producten van Dermalogica. Deze behandeling is gelijk aan de Short Treatment maar aangevuld en uitgebreid met een heerlijke drukpuntmassage van het gezicht en hoofdhuid. Ontspanning tot in je tenen! Na de behandeling krijg je uitgebreid advies over hoe je je zo goed mogelijk thuis kunt verzorgen.

Bio Treatment (inclusief epileren of waxen)

€ 65


Wil jij het beste voor je huid maar dan natuurlijk en biologisch? Dan is de Bio Treatment het helemaal! Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de natuurlijke en biologische producten van Absolution. We reinigen, halen dode huidcellen weg, verwijderen onzuiverheden, waxen of epileren je wenkbrauwen, voeren een speciale massage uit en leggen we je in een heel bijzonder verwarmend masker. Tijdens het masker masseren we je handen en onderarmen. Na de behandeling krijg je uitgebreid advies over hoe je je huid het beste thuis kunt verzorgen.

Behandelingen extra te boeken bij je gezichtsbehandeling

Epileren wenkbrauwen  in behandeling € 8

Waxen wenkbrauwen in behandeling € 8

Waxen bovenlip in behandeling € 8

Waxen kin in behandeling € 8

Waxen bovenlip en kin in behandeling € 12

Verven wimpers in behandeling € 10

Verven wenkbrauwen in behandeling € 8

Verven wimpers en wenkbrauwen in behandeling € 15