Acne / (Jeugd) puistjes

Heel veel jongeren maar ook volwassenen hebben last van (jeugd) puistjes, ook wel acne genoemd. Naast dat puistjes niet zo mooi zijn, kan het zorgen voor irritatie en gevoeligheid van de huid. Graag helpen wij jou van je puistjes af. Dankzij gedegen opleidingen en samenwerkingen met huisartsen en zorgverzekeraars kunnen wij veel voor jou en je puistjes betekenen. Een mooie zuivere huid is vanaf nu binnen handbereik! 

 

Wij adviseren niet alleen behandelingen in de salon maar vooral ook het gebruik van de juiste producten thuis. Hierover geven we jou uitgebreid advies na je behandeling. In veel gevallen worden onze behandelingen vergoedt door je zorgverzekeraar. 

 

Acne Treatment

€ 45


Tijdens de Acne Treatment reinigen we je huid, verwijderen we puistjes en mee-eters, halen we dode huidcellen weg en verzorgen we je huid. Ook geven we je uitgebreid advies over hoe je het beste thuis met je huid kunt omgaan.

Pro Power Peel

€ 49


Heb je geen actieve ontstekingen meer maar wil je je algemene huidbeeld verbeteren? Kies dan voor de Pro Power Peel. Deze peeling egaliseert je huid en laat hem weer stralen!

MicroSkinPolish Treatment

€ 75


Wanneer je acne periode achter de rug is heb je vaak nog last van oneffenheden en kleine littekentjes. Tijdens deze behandeling egaliseren we je huid doormiddel van microdermabrasie. Het resultaat is een gezonde, frisse en gladde huid.

MicroNeedling Zone Treatment

€ 65


Als je Acne volledig achter de rug is heb je soms nog last van allerlei kleine littekentjes, putjes of deukjes in je huid. Dit maken we gladder en mooier met de MicroNeedling Treatment. Doormiddel van allerlei kleine naaldjes worden er miniscule gaatjes in je huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het stugge littekenweefsel zachter wordt en je lichaam je huid op de juiste manier kan herstellen tot een gladde en zachte huid.