Door wie wil jij behandeld worden?

Wij werken met een systeem waarbij jij zelf beslist door welke type specialist jij behandeld wilt worden. Bij Treatment Company staat kwaliteit bovenaan. Jij bent dan ook altijd in de beste handen. Toch is er een verschil in ervaring tussen de verschillende specialisten. Daarom hebben we er voor gekozen een kwalificatie systeem te hanteren. Hieronder lees je wat welke kwalificatie inhoudt.

Trainee

Een Trainee is een huidspecialist in opleiding. Voordat een Trainee behandelingen mag uitvoeren, is zij uitgebreid getoetst en voldoet ze aan de strenge kwaliteitseisen die wij bij Treatment Company stellen.

Junior Specialist

De Junior Specialist is een jonge huidspecialist die de basis opleiding bij Dermalogica heeft afgerond. Ze is zeer vaardig aan de stoel en kan jou van een uitstekend basis huidadvies voorzien.

HuidSpecialist

De HuidSpecialist heeft het uitgebreide trainingsprogramma bij Dermalogica doorlopen en mag dan ook de officiële titel 'Dermalogica Expert' dragen. Ze heeft zeer veel kennis van de huid en is perfect in staat jouw een uitgebreid en persoonlijk huidadvies te geven. Daarnaast maken jullie samen een behandelplan om te werken aan jouw mooiste huid ooit!

HuidExpert

De HuidExpert heeft dezelfde kwalificaties als de HuidSpecialist. Daarnaast geeft de HuidExpert intensievere huidverbeterende behandelingen en heeft zij minimaal 2,5 jaar werkervaring aan de stoel.