Aanbiedingen van de maand november

Biolumin C serum met gratis travelsize reiniger

Het Biolumin C serum is een geavanceerd serum dat zorgt voor een heldere, stevige en stralende huid. Het maakt je huid zienderogen gladder, frisser en mooier.

 

Huidschade is aan de orde van de dag. Het Biolumin C serum met hoogwaardige, stabiele Vitamine C helpt te vechten tegen de factoren die huidveroudering veroorzaken en pakt ze aan bij de bron. Daarnaast versterkt het de barrière en zorgt het voor meer weerstand in jouw huid.

 

Inmiddels is ons halve team verslaafd aan dit geweldige serum en krijgen we regelmatig complimenten over onze stralende huidjes.

 

Omdat we jou ook zo'n prachtige huid gunnen hebben we een leuke aanbieding voor de maand november. Bij aankoop van een Biolumin C serum (€ 94,90) krijg je een travelsize reiniger ter waarde van € 14,90 cadeau! Een serum werkt immers het beste op een perfect gereinigde huid.Pro Power Peel van € 49 voor € 39

We hebben het al even in huis, maar nu zijn ook alle specialisten getraind om jouw huid een supermooie boost te geven met de Pro Power Peel. Deze peeling is perfect af te stemmen op jouw specifieke huidwens. Denk hierbij aan fijne lijntjes, rimpeltjes, dehydratatie, pigmentvlekken of een onzuivere huid.

 

Hoe werkt het?

  • We starten de behandeling met een professionele dubbele reiniging.
  • Met een speciale primer bereiden we je huid optimaal voor op de peeling.
  • We brengen de peeling aan in minimaal 2 en maximaal 5 lagen. Dit is afhankelijk van de conditie en gevoeligheid van je huid. Iedere laag moet 2 minuten inwerken. Hoe meer lagen we aanbrengen, hoe dieper de werking.
  • Hierna neutraliseren we de peeling en reinigen je huid.
  • We sluiten de behandeling af met verzorgende producten die jouw huid kalmeren en beschermen.

Na 3 dagen kan je huid een klein beetje gaan schilferen, dit is een goed teken! Je oude huid verdwijnt en je nieuwe, zachte en gladde velletje komt tevoorschijn.

 

Omdat ook jij een gladde en egale huid verdient, is de Pro Power Peel 30 Treatment in november in de aanbieding! Je betaalt geen € 49 maar slechts € 39 voor een behandeling. Boek gemakkelijk en snel online via de knop hieronder. Kijk bij 'Diensten' onder het kopje 'Aanbieding'. Bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook! Dat kan op 050 785 2615.