Aanbiedingen januari 2019

Daily Superfoliant

Detox is het thema van deze maand. Houtskool is een ingrediënt dat daar heel goed in is! Houtskool is in staat om verontreiniging uit je poriën te 'trekken'.

Daily Superfoliant zorgt voor een directe ontgifting en een gepolijste huid. Het actieve poeder met ingrediënten als Geactiveerd Binchotan Houtskool, Melkzuur, Appelzuur, Niacinamide en een uniek Anti-aanhechtingcomplex (Rode Algen & Tara Fruit Extract) maken de huid superzacht en bestrijden de biochemische triggers die leiden tot huidveroudering en zaken zoals onder andere pigmentvlekken, fijne lijntjes en een doffe uitstraling. De Daily Superfoliant is mild genoeg voor dagelijks gebruik, maar krachtig genoeg voor onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Bij aankoop van 2 full size producten van Dermalogica, waaronder de Daily Superfoliant (€ 69,90), ontvang je een travelsize PreCleanse of PreCleanse Balm t.w.v. € 14,90 cadeau!Detox Treatment

De drukke decembermaand is voorbij! Tijd voor een fris nieuw jaar met een frisse nieuwe huid! Daarom hebben we een speciale behandeling voor deze maand, de Detox Treatment. Dé perfecte behandeling om je huid te ontdoen van opgehoopt vuil, puistjes, mee-eters en andere sores. Het resultaat, een stralend, gladde en frisse huid!

De behandeling ziet er als volgt uit:

  • Samen brengen we in kaart wat jouw huidwensen zijn.
  • Je huid wordt in 2 stappen gereinigd met onze professionele dubbele reinigingsmethode.
  • De ultieme detox vindt plaats doormiddel van het verwijderen van dode huidcellen en het uitreinigen van je poriën, mee-eters en puistjes.
  • We brengen een combinatie van maskers aan dat per zone je huid precies geeft wat zij nodig heeft.
  • Je huid wordt tot in de puntjes verzorgd met de producten die jouw huid op dat moment nodig heeft.
  • We geven je uitgebreid advies om je huid thuis ook zo mooi te houden.

Detox Treatment door HuidExpert - € 51

Detox Treatment door HuidSpecialist - € 45

Detox Treatment door Junior Specialist - € 39

 

Boek je Detox Treatment gemakkelijk en snel online  Kies bij 'Dienst(en)' voor 'Aanbieding'.